Детски спомени


Отдавна не съм правила картичка,но предизвикателството на Двете елши Детски спомени, ме накара да се върна назад във времето.
По празниците ходихме да видим баба и дядо. Започнах да разказвам на моя съпруг,че най-хубавите и ярки спомени от детството, са когато ходехме на село. Това е едно малко и спокойно селце,което вече се обезлюдява. Но преди не беше така. Имаше много хора и доста деца идваха на гости у бабите през ваканциите. Моите мили баба и дядо са много работни хора. Имаха много животни: крави , овце, козички и др. По селата хората изкарват животните на паша и ние със сестра ми честоходехме с баба и дядо. Не знаете какво щастие е било, когато излезем на полето. Уханието на горските цветя,чистия въздух, чуруликането на птиците и красотата на прелитащите пеперуди. Аз много обичах да правя букети от горски цветя и после да ги нося вкъщи. Обожавах да тичам по полояните със сестра ми.
Често си спомням за тези дни и искам отново да съм дете и да ходя на гости у баба и дядо.Уви вече съм майка и се надявам малкото ми синче да може и наполовина да има такова безгрижно детство и да се докосне до красотата на природата.
С тази картичка ще участвам и в следните предизвикателства:
Crazy Challenge
Southern Girls Challenge

6 коментара:



Petya каза...

Картичката е мно, много сладурска.
Поздравления, много ми харесва!
Моите спомени от детството са сащо от двете ми села при бабите и дядо през ваканциите - наистина са незабравими спомени......

darling Ho каза...

What a sweet card. I love those embellishments.
Thanks for sharing it at CCH this week:) ~~hugs~darling Ho~~

Валя Калпакова каза...

Glad you like it. This is my comeback. I hope I have not forgott to make cards?

sue каза...

Very very cute!! Thanks for sharing with us at Southern Girls Challenge :)

Валя Калпакова каза...

Many Thanks!

Hristovica каза...

Много ми харесва картичката ти. Толкова е свежа и нежничка. Благодаря ти,че ни я показа в тазседмичното предизвикателство на The Crazy Challenge.

Публикуване на коментар