Сладко зайче в лилаво

От няколко години бях позарязала своя Блог. Малко и хобитата бях поизоставила,освен поръчките,които изпълнявах от моя интернет магазин . Мисля отново да подновя своите публикации, като споделям кое и как съм направила.
Покрай празниците отново поднових и доста позабравеното за мен оцветяване на картинки. Това ми достави огромно удоволствие,защото оцветяването доста ме отпуска и разтоварва. Ето тези картинки успях да оцветя.

Използвала съм Promarker, тънкописци закупени от Lidl и малко акварелни моливи. Оцветените картинки естествено ще влязат в употреба в моите нови проекти. Така дойде идеята за моята първа картичка за 2015 година,със сладурския печат на ScrapBerrys
Ето и самата картичка:
Избрала съм жълти и лилави тонове,които много ми допадат като съчетание.
Картинката е оцветена с алкохолни маркери, тънкописци и тук там акварелни моливи,които не съм разтваряла с вода.

Отблизо
Интересното е,че за направата релефа на цветята съм използвала кръстата отвертка и поялник,който е свързан с уред за намаляване на напрежението.Така поялника загрява до по-ниски градуси и цветята не прегарят.Това го видях ето в този руски сайт:
http://astoriaflowers.blogspot.ru/2014/11/blog-post.html#more

В следващи публикации ще Ви покажа как съм направила моите цветя.


Дано картичката Ви е харесала!
Очаквайте урока за цветята!



Ръчно изработени картички и покани

Ръчно изработени картички и покани

New decoupage 2012

Много нови неща

Както винаги на мен ми стана навик, да не публикувам със седмици,после всичко да качвам наведнъж. Истината е,че писането не е моята страст,освен ако не чатя с някоя от крафтърките.Тогава и с една ръка мога.Последното ми се случва постоянно ,заради моето малко слънчице Божидар.
Това са пликове за пари, които вече 2-3 седмици направиха.Има и още готови неща,но и те ще почакат ,да ги кача на лаптопа, а после да ги публикувам.








Старинна картичка

Много харесвам състарените неща. В декупажа често състарявах предметите,които декорирах. По едно време се бях запалила и по състарени картички. Последната ,която правих бе за лекаря,който извади на бял свят моя малък Божидар. Така и не успях да я снимам,но ми е простено за тогава.
Сега като видях предизвикателството на Двете елши- Състарено, реших отново да се задействам. Използвала съм принтирана картинка,която допълнително състарих с лак и обгаряне, златен варак, релефна папка и пигментно мастило.

Малко декупаж с огнено кракле

От Коледа не бях правила нищо с техниката декупаж,но преди няколко седмици смених фасона на едно старо декупажирано шише. Смесила съм 2 салфетки. Използвала съм също огнено кракле, моделираща глина и златен варак.
Интересното е, че много от материалите и инструментите в картичкоправенето, могат да се използват в декупажа,както и обратното. В случая съм използвала релефна папка за придаване на релеф върху моделиращата глина. Стана интересно,така си мисля!